Gastenboek

Wil je reageren op de blog, of wil je iets anders kwijt? Je kunt hier reageren!

 1. Maartje zei op 5 maart 2014

  Hoi aty,

  We hebben nog heerlijk nagepraat tijdens het etentje. We vonden het een super geslaagde gezellige middag.

  Bedankt nog!!

  Groetjes Maartje

 2. Mieke zei op 23 februari 2014

  Erg leuke en ook hele gezellige dag gehad met kleuren workshop en style analyse! Goede tips gekregen en op een leuke ongedwongen en relaxte manier gebracht!

 3. Janneke zei op 9 oktober 2013

  Vanmiddag had ik een waardevolle en erg gezellige middag. Aty, je liet me op een ontspannen manier bewust worden welke invloed kleuren en stijl hebben op mijn uitstraling. Het was een feestje, een echte aanrader!

 4. Janine Kuiken zei op 9 juni 2013

  Hoi Aty,

  Bedankt voor de super leuke, gezellige en leerzame middag. Ik had niet verwacht dat kleur zoveel met je gezicht kan doen. Stof genoeg om over na te denken en mee aan de slag te gaan. Vanavond gelijk make-up in de goede kleur gekocht.

  Groetjes Janine

 5. Jeanette zei op 1 juni 2013

  Een super gezellige middag gehad. Ontzettend veel informatie en tips gekregen waarmee ik nu snap waarom ik sommige kleren bijna nooit draag. Wel de juiste kleuren maar niet de goede stijl of juist het accent leggend op mijn minder goede punten. Geleerd dat ik trots mag zijn op mijn rondingen en die ook mag laten zien. Bedankt!

 6. korry zei op 20 september 2012

  Hallo Aty, alsnog bedankt voor je advies voor mijn persoontje!!wat een aandacht voor de kleuren die bij mij passen en het make-up advies maakte het af,ik heb al een mooie lipstick uitgezocht en de waaier zit in de tas, dus zie ik leuke kleren hangen dan komt ie te voorschijn en heb ik altijd een goed kleuradvies bij de hand.wat een leuk en boeiend kado heb ik gekregen en besteed bij jou!het was een gezellige dag.
  succes met de job die zo goed bij je past!!

 7. Fleur zei op 20 april 2012

  Aty
  Weer een cursus die jouw vakkennis verdiept en bevestigd wat jij zo goed kan!!! Het was gaaf om samen deze cursus te doen en elkaar te inspireren! Dag lieve vakvrouw ik zou iedereen naar JOU toesturen gewoon omdat jij voor iedereen een meerwaarde bent!!

 8. Joanneke zei op 23 maart 2012

  Wat een leuke middag heb ik gehad Aty (kleur en stijladvies)! Veel herkenbaarheid en bevestiging, maar vooral ook nieuwe dingen. Ik ga ze de komende tijd zeker proberen. Mijn nieuwe aankopen hebben in elk geval kleur en durf! Bedankt dat je zo lekker dicht bij mezelf bent gebleven.

  Groetjes Joanneke

 9. Fleur zei op 13 januari 2012

  Lieve Aty als ik je blog lees is het of ik je hoor praten!!! Zo leuk en zo echt!! Ik heb mn zwarte jurkje weer vooraan gehangen in mn kast!!!:) liefs Fleur

 10. Judith zei op 2 september 2011

  Hoi Aty,

  Bedankt voor je adviezen. Het was erg gezellig, en ik heb er ook veel van geleerd. Je persoonlijke manier sprak mij heel erg aan. En, winkelen is leuker geworden nu ik weet waar ik op moet letten.

  Groet, Judith.

 11. Corine zei op 30 mei 2011

  Hey Aty,

  Leuke blog over de vrouwenavonden!Heerlijk om weer terug te lezen.

  Lfs Corine

 12. arda zei op 8 maart 2011

  Lieve Aty!
  Mooi je nieuwe site, en wat leuk het blog! Geweldig!
  Succes met je werk en vooral veel plezier!
  Je bent lekker bezig, dat is super om te zien!

  Liefs Arda

 13. Mijntje zei op 7 maart 2011

  Aty als jij iets doet dan doe je het goed. Zo heb ik je leren kennen en je pakt het echt goed aan zeg! Veel succes verder.

 14. Elisabeth zei op 7 maart 2011

  Heel leuk dat je dit aan het doen bent!
  Ik ben er wel bekend mee mijn moeder heeft ook een kleurentest gedaan in het verleden.
  Als ik mensen weet zal ik ze tippen!
  Groeten ook van Joop&Seth!

 15. Sylvia zei op 27 februari 2011

  Hoi Aty,

  Wat is je site heerlijk opgefrist zeg! Overzichtelijk en professioneel. Leuk ook om via je blog op de hoogte gehouden te worden van je activiteiten. En om er zo achter te komen dat ik iets helemaal vergeten ben wat je me een hele tijd geleden al had gevraagd……

 16. Fleur zei op 31 januari 2011

  Aty het ziet er prachtig verzorgd en aantrekkelijk uit!!!Zo kundig als jij bent is jouw site!!

  Lieve klant van Aty, dit is echt waar, Aty, mijn collega is echt een vakvrouw en is een goede keus wanneer u een kleur en stijlconsulent zoekt.
  Kleuradvies op vakkundige manier gedaan is een waardevol instrument bij het winkelen en het uitzoeken van kleding. Veel plezier met het advies!!!!!

 17. Nynke zei op 31 januari 2011

  Mooi!!

 18. Geert hoekzema zei op 28 januari 2011

  Bij dezen de eerste reactie in je gastenboek. Veel succes in de komende tijd om je website bij te houden en uiteraard met alle andere activiteiten!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam tegen te houden. Lees hier hoe jouw gegevens verwerkt worden.

BinnensteBuiten: Laat jezelf zien!