Arrangementen

Kleuradvies

Een persoonlijk kleuradvies kost 105 euro. Dit is inclusief een handige kleurenwaaier en make-up advies. Het duurt ongeveer anderhalf uur, soms wat langer.

Stijladvies

Een stijladvies kost 105 euro. Dit is inclusief een stijlboek wat voor jou persoonlijk wordt ingevuld! Een handig naslagwerk! Een stijladvies duurt minstens twee uur, vaak hebben we zelfs meer tijd nodig.

Kleur- en stijladvies

Wanneer je besluit tot een kleur- èn stijladvies, kost dit 190 euro. Dit is inclusief de handige kleurenwaaier en het praktische stijlboek. Je krijgt dus twintig euro korting, maar kunt geen gebruik maken van eventuele andere aanbiedingen of kortingen.

Garderobecheck

Heb je een kleur- en stijladvies gehad, dan kun je er voor kiezen om samen met mij je garderobe eens na te kijken.  Dit kost € 40,00 per uur en je kunt zelf kiezen hoeveel tijd je er aan wilt besteden. Buiten een straal van zo’n tien kilometer vanaf Stiens betaal je een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Presentatie

Lijkt het je leuk om meer te weten over kleur en stijl? Op uitnodiging kan een presentatie gehouden worden voor een groep. Dit is een ongeveer twee uur durend programma. In overleg is veel mogelijk! Vraag gerust naar de  mogelijkheden en kosten.

Workshop

Zelf ontdekken wat jouw stijl is? Organiseer een avond met zes tot acht mensen waarop je zelf aan het werk gaat met het maken van een moodboard. Verder krijg je dan een  presentatie over stijl en tips voor ieder persoonlijk. Een leuk idee voor een vrijgezellenfeest of vriendinnenclub. Informeer gerust naar de mogelijkheden en kosten hiervoor.
Wil je je opgeven voor de vrouwenavonden op 28 februari en 7 maart, ga dan naar www.binnenstebuitenkleurstijl.nl/workshops

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon van BinnensteBuiten? Dat kan! Ze zijn te verkrijgen voor ieder bedrag.

BinnensteBuiten: Laat jezelf zien!