Blog en nieuws

Social media.

Het is even stil geweest op deze plaats.  Even geen nieuwe blog te lezen in deze rubriek. Valt er niets meer te vertellen over BinnensteBuiten? Het tegendeel is waar. Er is een hele boel te doen en dan schuiven sommige dingen zo maar naar de achtergrond. Ik wil jullie graag op de hoogte houden van de gebeurtenissen.

Eén van de dingen waar ik de afgelopen tijd mee bezig geweest ben, is het ‘social mediagebeuren’. Facebook  is een fenomeen dat de laatste tijd erg in opkomst is gekomen. Gezellig  en leuk voor vrienden en familie. Verder natuurlijk Linked-In en Twitter. Zou ik er ook meer mee kunnen doen? Laatst ging ik naar een samenkomst  van Friese vrouwelijke ondernemers,  met als onderwerp; Social Media. Tijdens deze avond werd ons uitgelegd welke mogelijkheden er allemaal zijn en wat nuttig is om te gebruiken en wat niet…

Dàt je wat moet doen om als bedrijf ‘in de picture’ te blijven, staat als een paal boven water. Veel bekendheid genereer je via de computer en mobiele telefoon. Nu zie ik mijzelf niet na iedere klant twitteren. Stel je voor; “Net een kleuradvies gegeven aan een lentetype”. Of; “Stijladvies aan klant X was leuk…” Daar zit niemand op te wachten.  Twitter  moet bij je passen en je moet ook wel wat te vertellen hebben. Linked-In is vooral voor de zakelijke contacten. Wat zou dan wel interessant kunnen zijn?

Facebook biedt de mogelijkheid om een bedrijfspagina aan te maken, waarop je korte  berichtjes kunt plaatsen die voor jouw kennissen-  vrienden- en klantenkring  leuk zijn. Nu loop ik talloze keren rond met allerlei ideetjes voor een blog op deze plaats, maar vaak zijn ze te klein voor een verhaal. Na de samenkomst  van de Friese vrouwen bedacht ik dat een eigen FB-pagina voor BinnensteBuiten misschien wel interessant  is. Ondertussen is de pagina aangemaakt en te vinden onder de naam: http://facebook.com/binnenstebuitenkleurstijl . Je krijgt de berichtjes op facebook automatisch te zien als je de pagina ‘liked’. Natuurlijk wil ik graag dat jullie dat allemaal doen en hoop ik dat jullie wat er op komt ook echt leuk vinden! Reacties zijn welkom! Ik hoop zo veel mogelijk mensen te bereiken!

Eén ding is lastig; BinnensteBuiten groeit en ik krijg het steeds drukker. Komt dat nou door de site, de facebookpagina, de tevreden klanten, of de vrouwenavonden? Hoe dan ook, het kost tijd om een site te beheren en te werken aan een Facebookpagina en alle andere dingen. Natuurlijk mogen de echte contacten er niet onder lijden en dus is er voor mij meer dan genoeg werk aan de winkel!