Blog en nieuws

Mateloos Mooi.

Afgelopen week heb ik een specialisatiecursus gevolgd bij Mevrouw Lida Thiry in Meppel. Van haar website neem ik de volgende informatie over:  “Lida Thiry is een Senior Image Consultant met een hbo-achtergrond. Zij geeft al meer dan 15 jaar adviezen aan vrouwen en mannen voor wie het belangrijk is er representatief uit te zien. Als vaste docent aan de Academie voor Imageconsultants (AVIC), leidde zij ook nieuwe consultants op. Zo is zij mede het brein achter de cursus Mateloos Mooi. Een succesvolle cursus die zich richt op vrouwen met een grote kledingmaat.”

Heel veel vrouwen met een confectiemaat van 46 of hoger hebben behoefte aan advies dat op hèn toegespitst is.  Deze ‘mateloos mooie’ vrouwen hebben vaak een extra steuntje in de rug nodig. In deze specialisatiecursus heb ik veel geleerd om de vrouwen met een grote maat met praktische tips te ondersteunen en te adviseren. Ik vind het fantastisch dat ik weer veel kennis heb opgedaan  en hoop veel van deze vrouwen te mogen ontmoeten en bemoedigen!!

Ik heb geleerd welke vollere lichaamsvormen er zijn en hoe je die kunt herkennen. Verder; welke kledingvormen, details en accessoires bij deze vrouwen passen.  Hoe ga je om met de specifieke vragen en behoeftes van de vollere vrouw.

Kort gezegd; een leerzame, leuke, inspirerende cursus, waar ik hopelijk weer veel vrouwen mee van dienst kan zijn!! Ken je iemand die heel blij zou zijn met een goed kledingadvies? Geef dan door dat ik deze cursus heb gevolgd!