Blog en nieuws

Kijken!

Vol verwachting klik  ik op de link die mij op een van de nieuw gemaakte pagina’s  van mijn website brengt. Wat zou er te vinden zijn? Veel veranderingen? En zoals ik het had gevraagd? 

Op het eerste gezicht zie ik de pagina’s zoals ze al waren. Is er eigenlijk wel iets veranderd? Nog eens goed kijken… Pas nu zie ik allerlei veranderingen. Letters een andere kleur, lijntje hier, streepje daar, contactknop, achtergrond een beetje veranderd, enzovoort.

Het resultaat mag er zijn! Ik ben erg blij met de nieuwe mogelijkheden die de website biedt. Een gastenboek voor klanten en deze nieuws-  en blogpagina. Ik hoop er de komende tijd goed gebruik van te maken en jullie mee te laten genieten van wat er op kleur en stijlgebied gebeurt wat BinnensteBuiten betreft.

Kijken is belangrijk voor kleur en stijl. Kijken naar welke kleuren iemand het mooist staan, welke stijl bij iemand past, maar ook en vooral; kijken wie iemand is! Kijken en luisteren,  een intensieve interessante zoektocht die je samen aangaat. Met als mooiste resultaat dat iemands binnenste, aan de buitenkant zichtbaar wordt. Ieder mens is uniek! En; het is goed zoals je bent!

Door goed te kijken, hoop ik veel mensen te mogen leren goed te kijken. Het is de moeite waard!